på gång i galleri och atelje´

MEDSKAPARE i ATELJÈN - vår, sommar och höst

Ateljén är alltid fylld av material att skapa med. och utomhus finns naturens alla material att använda. På Håfors erbjuds du att utforska olika material och olika tema.  Du bestämmer vid bokning i samtal med Johanna vad ert fokus skall vara - gemmenskap, testa material, självporträtt eller annat. Johanna guidar er med nyfikenhet, generositet och annat som är viktiga förhållningssätt för att  kunna vara kreativa. Allt sammantaget gör tröskeln att börja skapa lätt att komma över. 


Startavgift 750:- och sedan beroende på hur många ni är, vad ni önskar göra och tiden ni har att tillgå löser vi ett upplägg. Ring Johanna för att boka en dag som passar just er, 0702781179.

URVAL AKTIVITETER - färger/penslar och annat material, fika samt lån av målarkläder ingår

Kreativitetsverkstad - måleri, skrivande och skulptur i en blandning

Prova på att måla tempera - vi blandar tillsammans medium och målar på drivved, papper och duk

Måleri och meditation - börjar dagen med i stillhet, platsen utomhus och inne guidar processen


Aktiviteterna passar för både vana och ovana. Lite modiga behöver alla som gör något nytt vara. Att vara kreativ handlar om att släppa kontroll, att inte veta och vara säker utan att istället  våga utforska, med ett öppet sinne och framför allt en generös blick på oss själva och det som sker. 

6C-SPIRALEN en modell för kreativitet i jobbet 

6C- spiralen är modellen som används för att sätta färg på sitt arbetsliv inifrån och ut.

Då passar en vistelse på Håfors. För dig som behöver fler ord på känslorna du känner, som önskar bli bekväm med förändring eller bara vill bygga upp din förmåga att fatta mer hållbara beslut. 

För mer info om böcker - Sätt färg på ditt arbetsliv och Famna Feminint Ledarskap -  New Paradigm Coaching  

ATELJE´ och UTSTÄLLNING i ett!

2013 gick vi från att vara ett "vanligt" galleri till att bli en plats för utforskande, av livet, relationer och annat intressant, med hjälp av kreativitet. 

Sedan dess sätter Johanna och Inger av ett antal sommarveckor för ett aktuellt tema och bjuder in alla som önskar plats, tid och hjälp att vara kreativa. Klicka här för mer att läsa och insprieras av tidigare somrars tema.


Året runt på GALLERI HÅFORS

Vi bor och verkar här på Håfors i Norra Bohuslän. Konstnärens utforskande och kreativa arbete är utgängsläget. Lägg där till intresse för ledarskap och organisationsutveckling för att få in mer av detta i arbetslivet och du har vad vi pysslar med här. Året är för oss uppdelat i olika perioder, Vi har ett sommartema, en period då Galleri Håfors är öppet för gäster att MEDSKAPA. Följ oss på Facebook för att se när och vilket årets tema är. Övrig tid - Höst/Vinter/Vår - jobbar Johanna online med coaching och mentorskap. Hon åker runt och leder föreläsningar, process eller workshop.


"Vi driver inte längre café men kaffe dricker vi hur som helst och lunch delar vi också gärna med oss av om du råkar landa här när den stpr framme. Från 2013 har vi fokus på samtalen och det kreativa utforskandet ihop med andra trevliga typer" - Johanna


På Håfors erbjuds du gemenskap och en paus från din vardag, du får tid och utrymme för din kreativitet och kan skapa mer balans mellan arbete, vila och lek i ditt liv. 

Här kan du också träna Emotional Fitness - effektiva och kreativa verktyg individuellt eller i grupp. För att bygga upp förmågan att sätta namn på det som skaver och anta en mer öppen och flexibel arbetsgång för att nå mål. Specillt lämpligt om ni siktar på mål som inte riktigt går att kontrollera -  till exempel - ett arbetsliv med ökat välmående och mer kreativitet. Livet händer och det blir kanske inte som ni planerat. Kom hit för att bli bättre på att gilla läget, kunna justera riktningen och ta er upp ur diket om ni kört av vägen.