Om Galleri och atelje´

ATELJE´ och UTSTÄLLNING blev ett!

Vi övergick 2013 från att vara ett "vanligt" galleri på landsbygden med café och musikevenemang till en plats för utforskande kreativitet. 


Sedan dess avsätter Johanna och Inger tid att vara med-skaparen under ett antal sommarveckor. De bjuder in till ett konstprojekt på ett givet tema. Klicka här för mer att läsa om tidigare somrars tema.


Året runt på GALLERI HÅFORS


Vi bor och verkar här på Håfors i Norra Bohuslän med utforskande och kreativt arbete i ateljé samt med ledarskap och organisationsutveckling.  


Året är uppdelat i en sommarperiod då Galleri Håfors är  öppet för gäster. Höst/Vinter/Vår jobbar Johanna online och tar sig till dig som önskar föreläsning, processledning eller workshop. 

Kreativitet, mod, öppenhet och delaktighet är bas för en rolig sommar och ett gott liv enligt Inger och Johanna. "Vi driver inte längre café men kaffe dricker vi hur som helst och lunch delar vi också gärna med oss av. Från 2013 har vi fokus på samtalen och det kreativa utforskandet ihop med andra trevliga typer".

Galleri med försäljning av KONST,  HANTVERK, BÖCKER 

och ATELJE` för SKAPANDE GEMENSKAP

Du hittar alltid Johannas måleri i galleriet och under sommarmåndarena kan du även finna inbjudna konstnärers konst och hantverk till försäljning.

Finn den perfekta presenten till dig själv och den kulturintresserade vännen.

På Håfors erbjuds du gemenskap och en paus från din vardag, du får tid och utrymme för din kreativitet och kan skapa mer balans mellan arbete, vila och lek i ditt liv.


Här kan du också få träna Emotional Fitness - effektiva och kreativa verktyg för att sätta namn på det som skaver. För dig som behöver fler ord på känslorna du känner, som önskar förändring eller bara vill bygga upp din förmåga att fatta mer hållbara beslut. Vill du kunna ta stegen du längtar efter och få till ett mer färgrikt  liv privat och proffessionellt? då passar en vistelse på Håfors. 

6C-SPIRALEN

6C- spiralen är modellen som används för att sätta färg på sitt arbetsliv inifrån och ut. för mer info om 

våra böcker - Sätt färg på ditt arbetsliv och Famna Feminint Ledarskap finner du på New Paradigm Coaching  

ATELJÈ - Johanna arbetar i ateljén vår, sommar och höst

Vill du bli med-skapare?

Ateljén är alltid fylld av material att skapa med. och utomhus finns också naturens alla material att använda På Håfors erbjuds du en plats och ett förhållningssätt till kreativitet som gör tröskeln att skapa lätt att komma över. Klicka här för att få veta mer om kurser, ateljéplats, kreativ coaching.