Om Galleri och atelje´


ATELJE´ och UTSTÄLLNING blev ett! 


Vi övergick från att vara ett "vanligt" galleri på landsbygden med café och musikevenemang. De första tio åren hade vi allt från  vernissager och logdanser till växtmarknader och poesicafé.


Sedan 2013 avsätter nu istället Johanna och med-skaparen Inger ett antal sommarveckor för ett konstprojekt på ett givet tema. Klicka här för mer att läsa om tidigare somrars tema. Besökare och deltagare blir också med-skapare. Kreativitet, mod, öppenhet och delaktighet är bas för en rolig sommar och ett gott liv enligt oss. vi driver inte längre café men kaffe dricker vi hur som helst och lunch delar vi också gärna med oss av men från 2013 har vi fokus på samtalen och det kreativa utforskandet av temat.


6C-SPIRALEN

Bilden blev tredje gången gillt, 6C- spiralen är modellen som allt kretsar kring i Johannas första bok. Denna unika modell används för att sätta färg på sitt arbetsliv inifrån och ut. för mer info om handboken Sätt färg på ditt arbetsliv - inifrån och ut, klicka Våra böcker/sätt färg på ditt arbetsliv.

GALLERI - FÖRSÄLJNING AV KONST,  HANTVERK och BÖCKER 

Du hittar alltid Johanna måleri i galleriet och under sommarmåndarena kan du vissa år även finna inbjudna konstnärers konst och hantverk till försäljning. Finn den perfekta presenten till dig elller den kulturintresserade vännen.

ATELJÈ - Johanna arbetar i ateljén vår, sommar och höst

Vill du bli med-skapare?

Att arbeta kreativt är välgörande på många sätt. Tanken är att ateljén alltid är fylld av material för Johanna och andra att skapa med. På Håfors erbjuds du en plats och ett förhållningssätt till kreativitet som gör tröskeln att skapa lätt att komma över. Klicka här för att få veta mer om kurser, ateljéplats, kreativ coaching med mera.   

DEALSHAKER.COM

Betala med ONECOIN!

På Dealshaker lägger GALLERI HÅFORS upp både produkter och tjänster för betalning med kryptovalutan ONE. Klicka här för att komma till  Dealshaker.

OneWeb 2012 © Copyright