måleri, ateljén

JOHANNAS ÖPPNA ATELJE´

Visionen är att med ett öppet och nyfiket förhållningssätt bjuda in till kreativt utforskande av livet. Förhållningssättet skapar välmående, ger energi och glädje i min vardag. Det önskar jag dela med mig av till dig, säger Johanna.


MED-SKAPARE

Upplev tillsammans med Johanna ett nytt sätt att tänka och känna om den du är, livet och om andra. Vi börja med din relation till dig själv med hjälp av kreativitet och Emotional fitness träning. Inifrån och ut skapas allt, konst, livsstilar och hela världar. Varsågod att ta ditt första steg för ett nytt liv med ny energi här på Håfors.


PÅGÅENDE ARBETE

Utställningen med Johannas bilder och skulpturer växer och förändras med arbetet som pågår i ateljén. Försäljningen av bilder kompleteras med keramik, smide, böcker, vykort med mera. Boka besök, ateljéplats, kreativ coaching, Artist in Recidence via +46 702781179 eller jw@gallerihafors.se.


PERMANENT UTSTÄLLNING

JOHANNA WALLIN´s måleri.

DEALSHAKER.COM

Vill du betala med ONE?

Produkter som böcker, föreläsningar, coaching och processledning finns på DEALSHAKER.COM

FÖRSÄLJNING av Johannas bilder sker på flera platser

Försäljning av de unika bilderna kan ske både på plats i galleriet och online, både via vår egen webshop (start sommaren 2020) och via Dealshaker. Därför ber vi dig kontakta Johanna på telefon 0702781179 innan du gör ditt köp för att säkerställa att bilden fortsatt är tillgänglig. Utbudet uppdateras så fort ett köp bekräftas.