TEMA i JOHANNAs ATELJE´

OneWeb 2012 © Copyright

ATELJE´ och UTSTÄLLNING i ett 

Sedan 2013 avsätter Johanna ett antal sommarveckor för ett konstprojekt på ett givet tema. Besökare och deltagare blir med-skapare. Kreativitet, mod, öppenhet och delaktighet är bas för en rolig sommar och ett gott liv enligt oss här på Håfors.

2018 kommer Johannas bok Känslor + Trading = SANT! vara temat.


TEMA 2018: O-TROLIG FÖRETAGARE 

Bilden av företagaren - homo economicus - som en kostymklädd man med ohållbart förhållningssätt till jordens resurser och pengar är förlegad och stämmer inte längre.


DET ÄR DAGS ATT SKAPA NYA BILDER AV FÖRETAGARE. DU BEHÖVS HÄR!

Hur ser bilden av företagaren ut som är medveten om planetens begränsningar?

Hur ser bilden av företagaren ut som inte konkurrerar utan generöst delar med sig?


Ta med ett öppet sinne, dina tankar och känslor om företagande/pengar/trading.

Här finns målarkläder och material till självkostnadspris. Varmt välkommen!

Bild av företagaren intresserad av samtal om  Pengar, Power och Passion och med kunskap om Emotional Fitness  - hållbara relationer  isf  pajkastning

Poor out your heart, Follow the path, Step by step Towards your bliss,

by Johanna Wallin

Gamla bilden av företagaren - homo economicus

by unknown

JOHANNAS ÖPPNA ATELJE´

Visionen är att med ett öppet och nyfiket förhållningssätt bjuda in till utforskande av livet. Förhållningssättet skapar välmående, ger energi och glädje i min vardag. Det önskar jag dela med mig av till dig.


Upplev tillsammans med Johanna ett nytt sätt att tänka och känna, ändra dina föreställningar om den du är, livet och om andra.  Vi övar på att leva med tillit och känsla av överflöd - ett nytt paradigm. Vilka resultat skulle det få i ditt liv? Vad behöver du för att våga skifta fokus från överlevnad till överflöd? Svarar du mer tid, energi eller pengar? Hur skulle det vara om du börja med dig själv? Inifrån och ut skapas konst, livsstilar och hela världar. Varsågod att ta 1: a steget här på Håfors med coach och konstnär Johanna Wallin.

FÖRSÄLJNING AV KONST OCH HANTVERK 

Utställningen med Johannas bilder och skulpturer växer och förändras med arbetet som pågår och försäljningen av utbudet i sommarens BAZAR.

Johannas bilder kompleteras i utställningen med GODY produkter och Karis bilder och  böcker om stickning. Här finns även keramik, smide, vykort mm till försäljning.


Boka besök, ateljéplats, kreativ coaching, Artist in Recidence via +46 702781179 eller jw@gallerihafors.se.


MED-SKAPARE - ARTIST in RESIDENCE

Ansök om ateljéplats för LANDART, inkl. boende på Håfors under sommaren.

Unika upplägg skapas utifrån platsen och projektet du önskar genomföra. Arbetar du i trä finns här goda möjligheter att finna material till dina projekt.


KREATIV COACHING - ta nästa steg i skapandet

Har du fastnat? Kommer du inte vidare i ditt kreativa arbete? Har du wrighters block, idétorka, tappad sug eller inget självförtroende kvar?  Johanna använder coaching tillsammans med spontant måleri, skrivande och skulpterande för att hitta vägar tillbaka till kreativiteten.

Färg, papper, målarkläder och material från naturen på gården ingår.


JOHANNAs måleri + meditation

För att tydligt känna att måleriet är en paus från vardagens ordinära sätt att tänka, känna och vara, lägger Johanna till meditation som start på måleriet. Omedelbara eller extraordinära resultat visar sig när närvaron förstärks.

Workshop inklusive fika. 3-10 personer.

PERMANENT UTSTÄLLNING

JOHANNA WALLIN´s måleri.

Tempera måleri av Johanna Wallin "NYSTART", 25 000 SEK inkl moms.

Tillsammans,

130x100 cm

12 000 SEK inkl moms

Märren, 200x130 cm

25 000 SEK inkl moms

DEALSHAKER. COM

Betala med ONECOIN!

På Dealshaker finns erbjudanden med betalning i kryptovaluta.

Du finner BILDER till salu men även KURSER och COACHING.

GALLERI HÅFORS HISTORIA


TEMAT 2014-2016

Från "Tid är pengar"  till "Tid är konst"

Ett konstprojekt/performance om inspiration, kreativitet och modet att följa sin passion

Dagens kultur säger - Tid är pengar! Detta bytte vi under några sommarveckor 2014-2016 till Tid är konst. Hur påverkar skiftet tankar, känslor och beteenden i både arbete, lek och vila? Resultatet finns att tillgå i form av föreläsningar och kurser där du får testa detta i ditt liv.


TEMAT 2012 - 2013

Work/Play/Rest Balance

Vad hände med detta tema?

”Leken” i galleriet, utforskandet och kreativiteten födde det jag nu erbjuder i mina andra yrkesroller – ökad medvetenhet och empowerment på alla plan. Se under flikarna ONECOIN och NEW PARADIGM COACHING