NEW PARADIGM COACHING

FEMININE POWER CIRKLAR

 

TID OCH PLATS ATT FÖRDJUPA KONTAKTEN MED DIG SJÄLV, LIVET OCH ANDRA LIKASINNADE

 

Var med och sätt temat för NYA CIRKLAR 2019! Det du längtar efter eller det som skaver mest kan bli tema för en eller flera cirklar, hör av dig till Johanna 0702781179.

 

3 valfria FP cirklar - 1000:- (student mm 600:-)

Företag faktureras ovanstående priser plus moms.

Pris 450-350:-/cirkel beroende på lokalkostnad

(250:- för student/pensionär/föräldraledig mm.)

NYTT PARADIGM - är det nått för dig?

Det är för dig som söker en tillvaro där sysselsätning eller arbete inte bara är utbyte av tid för pengar. Du som känner att liv och arbete behöver kombineras på nytt sätt för att vara hållbart. Om ja! behöver du, oavsett om du är konstnär eller inte, vara den som skapar den kultur och de strukturer som behövs för att din kreativitet ska  utvecklas. För att du ska kunna dela din kunskap och energi med fler och uppskattas, nå ut och få uppleva det du drömmer om.


Vågar du inte riktigt satsa på dig själv idag? Känns det för mycket, för stort? Eller har du inte dem runt dig som du behöver för att tro att det du önskar kan bli verklighet?


Johannas coaching och handledning skapar bestående förändring i hur du värderar dig själv och din skaparkraft. Det gör skillnad för ditt ledarskap. Du får också hjälp att bygga upp en organsiation och förstå vilka samarbetspartners du behöver för att växla upp dina talanger. Tillsammans med detta skapas en helt ny kultur, ett nytt business och ledarskaps-paradigm. Formulerat med andra ord, inifrån och ut tar du dig till värmående och välstånd.


Från "survive to thrive!"

Senaste kursintyget från april 2016: Blue economy - Business Modelling Academy och pågende Feminine Power certifiering.

BIOGRAFI - är du också en larv som önskar bli fjäril?

Johanna Wallins resa från ingenjör och konstnär till Emotional Fitness coach inom business och ledarskap.

-"Jag har förändrat världen." Jaså?! tänker du kanske. Det märks inte. Nä, det sker inifrån och ut. Därför har du inte märkt nått större, ännu! 

Förändringen av min värld startade 2015 med mitt arbetsliv och handlade om att jag uppvärderade mitt bidrag från värdelöst till värdefullt. Det som fick min förändringsbägare att rinna över var rent krast bristen på pengar som konstnär, ideellt aktiv, mor och livspartner. Bristen blev som en symbol för ett lågt värde på mig, ”jag är inte uppskattad av andra eller av samhället därför är mitt konto tomt”. Det hade också bekräftats av erfarenheter från tidigare arbete, i mitt första ingenjörsjobb fick inte kreativiteten plats, son konstnär fick inte företagaren plats, som ledare i olika ideella organsisationer och företag var mina inkluderande och mer hollistiska metoder ifrågasatta. Den enda gemensamma nämnaren var jag och det var lätt att tänka att det var fel på mig. Skam, vår mest hemliga känsla, vara den starkaste känslan att hantera under dessa erfarenheter.


2015 fattade jag mod och ändra min vana att prata ner mig själv och ändrade min föreställning om mig själv inifrån och det fick effekt utåt. Jag vände all den kraft jag använt till att hantera skammen till att ta steg som visade mitt värde. För att våga hade jag under en period byggt känslostyrka - emotional fitness. Med den kunde jag också krossa mina inre glastak, skrämma alla skamtroll på flykt och som det senare visade sig, även krossa yttre glastak genom att skriva en bok, Sätt färg på ditt arbetsliv - inifrån och ut. Träningen byggde upp och fördjupade relationen till mig själv, till andra och framför allt till livet. Dessa relationer var nycklarna som gjorde mig redo att ta steget förbi begränsande tankesätt och föreställningar. Jag landade i att allas lika värde nu även inkluderade mig själv.


Känner  du också nått djupt, gnagande behov av att ta nya steg? Finns det saker du önskar skapa, uppleva, uttrycka eller bidra med?  Behöver du som jag komma loss? Sluta anklaga din personlighet eller dina omständigheter för din oförmåga att bidra på den nivå du önskar?


Välkommen på Discovery Session för att  bygga upp din EMOTIONAL FITNESS och ta ett nytt ledarskap och börja fatta nya sorters beslut.

Föreläsningar och coaching finner du under NEW PARADIGM COACHING eller vill du spendera tid tillsammans med Johanna i ateljén titta under fliken GALLERI HÅFORS.


Modigt att inte veta, känna sig säker och ändå våga? Japp!


Det här är ett ledarskap jag tror världen behöver och är redo för. Hoppas vi ses snart för en privat session eller på ett event nära dig.

NEW PARADIGM BUISNESS & LEADERSHIP - välstånd och välmående


DU företagare/ledare, är du KREATIV, SMART, EMPATISK, GENERÖS, NYFIKEN och MODIG?

Kan du trots dessa eftersträvansvärda egenskaper inte hitta ett jobb där hela du får plats? Söker du något som du kanske inte ens kan sätta ord på? En gemenskap där du är värderad och stöttad att vara dig själv. Där allt det du känner är möjligt att dela med dig, all din potential att bidra till andra, blir använd, utvecklad och uppskattad? Då är det dags NU!


SKAPA EN ARBETSPLATS DÄR DINA VISIONER UPPFYLLS - inifrån och ut

Oavsett om ditt mål är att starta företag eller växla upp ditt ledaskap på en befintlig arbetsplats tar vi fasta på att få in allt det som du behöver för att dela med dig av det du kan och den du är. Vi ger oss ut på en både rolig och utmanande resa. Johanna har själv gjort det och hittat sitt meningsfulla arbetsliv och en struktur som rymmer allt hon behöver för att fortsätta utvecklas och må bra. Det gör att hon vågar påstå att det är möjligt! Läs Biografin - från Larv till fjäril nedan.


Johannas intuitiva närvaro och djupa insikter om känslor och tankars påverkan på individuella beslut och organisation och kultur är unika. Utrymmet hon håller för dig att utvecklas är fyllt med omtanke och värme samtidigt som där finns gott om plats för skratt och humor för att våga ta de steg du inte haft möjlighet att ta tidigare och bygga de relationer som behövs för att nå målen.


Boka gratis NEW PARADIGM DISCOVERY SESSION - 30 minuter. Johanna Wallin 0702781179


METODER och VERKTYG

INDIVID Verktygen jag använder länkas till skapande och kreativitet, vi skapar inifrån och ut det som du behöver. Med öppenhet, flexibilitet och humor tar vi hjälp av Emotional Fitness och Feminine Power Coaching mm för att ta de modiga stegen att göra något nytt, vara kreativa. Dessa verktyg är kraftfulla, direkta och skapar en trygg bas så du kan slappna av i processer som tar dig  till kärnan av problem och löser dem.

.

GRUPPER Har ni hamnat fel utifrån ert syftet och inte lyckas genomföra mål? Då tittar vi tillsammans på den kultur ni arbetar i, både i företaget, branschen och i er omvärld. Med den förståelsen kan vi sedan starta förändringen av beteenedn, förändra samtalsklimat, skapa nya `shared commitments´och få er upp på banan igen mot de mål och den vision ni har. Feminine Power  Facilitation och Geniunie Contact Tool, inkl Open space tekniker används. Dessa verktyg kan hantera både målinriktning och relationer på hög nivå.


ERFARENHETER och UTBILDNINGAR

Johanna har genom sin unika infallsvinkel som både ingenjör och konstnär en förståelse för struktur och kulturers påverkan på beslut och handlingar.Hon kan läsa er organisationsstruktur och med enkla medelbjuda in er att justera och skapa nya mer hållbara strukturer. De metoder och utbildningar Johanna använder stöttar transformation, djupgående förändring och utveckling av både ledarskap, kultur och organsiationsformer. De lägger stort fokus bäde på de inre och de yttre aspekterna.


Johannas formel 3P / 5C = Välstånd och välmående

Vi tittar på det tre P:na, Power, Passion, Prosperity genom Curious, Connection, Compassion och Create Currency. Allt för att öka flödet av energi och ekonomi i ditt ledarskap och din verksamheten. För mer info kontakta Johanna direkt eller gå in på newparadigmcoaching.se.


SAMMARBETSPARTNERS 

Fortbildar pågår kontinuerligt. Just nu avslutas certifiering i Feminine Power Leadership, Coaching och Facilitation. www.femininepower.com Johanna ör personligt tränad av PhD Claire Zammit i  transformational coaching, facilitation and leadership.


"... through our presence, through our listening, through our way of being and showing up and orienting ... we have (the power) to catalyze the unmanifest, unrealized possibilities for others, both as individuals and groups, cultures, our larger society, our world." citat av CLAIRE ZAMMIT


The Bleu Economy - www.thebleueconomy.org 


Prof. Gunter Paulis nyskapande teorier. Systemtänkande och värdeskapande genom nya affärsmodeller som bygger öppenhet, delande nätverk och detta skapar multipla cashflows istället för att fokusera på core business och sluta leden.


Eiwor Backelund at Genuine Contact Tools - www.gctools.se


Genuine Contact Tools bygger en kultur för ledarskap med hög energi, glädje, samarbete och hållbar utveckling och tillväxt.

OneWeb 2012 © Copyright