NEW PARADIGM COACHING

OneWeb 2012 © Copyright

FEMININE POWER CIRKLAR

 

TID OCH PLATS ATT FÖRDJUPA KONTAKTEN MED DIG SJÄLV, LIVET OCH ANDRA LIKASINNADE

Kontakta Johanna för att få temat på kommande cirklar alt planera för en cirkel som just du önskar - både jobbrelaterat och privat

 

Pris 450-350:-/cirkel beroende på lokalkostnad

(250:- för student/pensionär/föräldraledig mm.)

 

NYA CIRKLAR 2019, startar med globalt event med andra Feminine Power Coacher och Facilitators

3 valfria FP cirklar - 1000:- (student mm 600:-)

Företag faktureras ovanstående priser plus moms.

NYTT PARADIGM - är det nått för dig?

Det är för dig som söker en tillvaro där sysselsätning eller arbete inte bara är utbyte av tid för pengar. Du som känner att liv och arbete behöver kombineras på nytt sätt för att vara hållbart. Om ja! behöver du, oavsett om du är konstnär eller inte, vara den som skapar den kultur och de strukturer som behövs för att din kreativitet ska utvecklas. För att du ska kunna dela din kunskap och energi med fler och uppskattas, nå ut och få uppleva det du drömmer om.

 

Vågar du inte riktigt satsa på dig själv idag? Känns det för mycket, för stort? Eller har du inte dem runt dig som du behöver för att tro att det du önskar kan bli verklighet?

 

Johannas coaching och handledning skapar bestående förändring i hur du värderar dig själv och din skaparkraft. Det gör skillnad för ditt ledarskap. Du får också hjälp att bygga upp en organsiation och förstå vilka samarbetspartners du behöver för att växla upp dina talanger. Tillsammans med detta skapas en helt ny kultur, ett nytt business och ledarskaps-paradigm. Formulerat med andra ord, inifrån och ut tar du dig till värmående och välstånd.

 

Från "survive to thrive!"

Senaste kursintyget från april 2016: Blue economy - Business Modelling Academy och pågende Feminine Power certifiering.

BIOGRAFI - eller biologin? - en larv blir fjäril

Johanna Wallins resa från ingenjör och konstnär till Emotional Fitness coach inom business och ledarskap.

-"Jag har förändrat världen." Jaså?! tänker du kanske. Det märks inte. Nä, det sker inifrån och ut. Därför har du inte märkt nått större, ännu!

Förändringen av min värld startade 2015 med mitt arbetsliv och handlade om att jag uppvärderade mitt bidrag från värdelöst till värdefullt. Det som fick min förändringsbägare att rinna över var rent krasst bristen på pengar som konstnär, ideellt aktiv, mor och livspartner. Bristen blev som en symbol för ett lågt värde på mig, ”jag är inte uppskattad av andra eller av samhället därför är mitt konto tomt”. Det hade också bekräftats av erfarenheter från tidigare arbete, i mitt första ingenjörsjobb fick inte kreativiteten plats, son konstnär fick inte företagaren plats, som ledare i olika ideella organsisationer och företag var mina inkluderande och mer hollistiska metoder ifrågasatta. Den gemensamma nämnaren var jag och det var lätt att tänka att det var fel på mig. Skam, vår mest hemliga känsla, vara den starkaste känslan att hantera under dessa erfarenheter.

 

2015 fattade jag mod och ändra min vana att prata ner mig själv och änsdrade min föreställning om mig själv inifrån och det fick effekt utåt. Vände all den kraft jag använt till att hantera skammen till att ta steg som visade mitt värde. För att våga hade jag under en period byggt känslostyrka - emotional fitness. Med den kunde jag också krossa mina inre glastak, skrämma alla skamtroll på flykt och som det senare visade sig, även krossa yttre glastak. Träningen byggde upp och fördjupade relationen till mig själv, till andra och framför allt till livet. Dessa relationer var nycklarna som gjorde mig redo att ta steget förbi begränsande tankesätt och föreställningar. Jag landade i att allas lika värde nu även inkluderade mig själv.

 

Känner du också nått djupt, gnagande behov av att ta nya steg? Finns det saker du önskar skapa, uppleva, uttrycka eller bidra med? Behöver du som jag komma loss? Sluta anklaga din personlighet eller dina omständigheter för din oförmåga att bidra på den nivå du önskar?

 

Välkommen på Discovery Session för att bygga upp din EMOTIONAL FITNESS och ta ett nytt ledarskap och börja fatta nya sorters beslut.

Föreläsningar och coaching finner du under NEW PARADIGM COACHING eller vill du spendera tid tillsammans med Johanna i ateljén titta under fliken GALLERI HÅFORS.

 

För mig var längtan att bidra till fler i min profession. Speciellt fanns mitt fokus på dem som idag inte får plats fullt ut i våra organsiationer eller som inte kan se sig själv som företagare. Resan startade 2015 och mitt första intuitiva steg var att skapa egen ekonomisk frihet. Kontraproduktivt sa de rädda delarna av mig. Dessa delar av min personlighet protesterade vilt, tvivlade fortsatt på mitt värde och kritiserade dessutom mitt val av egen ekonomisk frihet som ”ytligt och egoistiskt”. Men jag följde intuitionen, den del av min personlighet som fattar långsiktigt hållbara beslut, inte rädda kortsiktiga. För varje steg jag tog med detta ledarskap öppnades sedan nya horisonter upp framför mig. Idag tar jag steg och berättar för fler och fler om hur jag använt ett feminint ”inifrån och ut-ledarskap”. Jag lever min dröm att fler vågar skapa det vi önskar, bli företagare även om de inte följer normen, även om de inte ens vet hur!

 

Först när jag förändrade världen inifrån och ut började det hända men då gick skiftet snabbt. På 3 månader hade mina nya föreställningar lett till den första förändringen, från känslan av ekonomiskt beroende till oberoende. Nästa ring på vattnet, mindre än 6 månader senare hade jag ett team av människor runt mig som visste mitt mål - att skapa förutsättningar för alla att bidra, och vi stöttade varandra att genomföra det. Och… Helt otroligt, jag befann mig nu också i organisationer med mål att skapa nya globala samarbets- och ekonomiska system, med mer jämlika förutsättningar för fler att bidra i. Något som jag 2015 inte ens visst fanns, därför inte heller kunde sätta upp som målbild. Det här är viktigt! Om din vision känns för stor eller har ett resultat som inte du kan greppa storleken på, inte kontrollera eller som inte tidigare presenterats som möjligt? Den är ändå värd att följas. Och du, jag hade 2015 inte kunnat sätta upp där jag befinner idag som målbild. Därför det tog ett annat sorts ledarskap än det linjära, strategiska som ofta lärs ut idag. Det behövdes också en annan sorts strategi för att nå mitt mål. Jag hade självförverkligande, djupa och näringsrika mål om relationer med samarbetspartners med lika stort intresse för ett gott liv som jag mm. Det gick inte att sätta namn på dem innan utan jag fick söka mig fram inifrån och ut. Ett ledarskap för alla delar av livet som vågar ”bygga flygplanet medan vi flyger det” och som kan hantera komplexa siutationer och större förändringar.

 

Modigt att inte veta och ändå våga? Japp!

 

Det här är ett ledarskap jag tror världen behöver och är redo för. Hoppas vi ses snart för en privat session eller på ett event nära dig.

NEW PARADIGM BUISNESS & LEADERSHIP - välstånd och välmående

 

DU företagare/ledare, är du KREATIV, SMART, EMPATISK, GENERÖS, NYFIKEN och MODIG?

Kan du trots dessa eftersträvansvärda egenskaper inte hitta ett jobb där hela du får plats? Söker du något som du kanske inte ens kan sätta ord på? En gemenskap där du är värderad och stöttad att vara dig själv. Där allt det du känner är möjligt att dela med dig, all din potential att bidra till andra, blir använd, utvecklad och uppskattad? Då är det dags NU!

 

SKAPA EN ARBETSPLATS DÄR DINA VISIONER UPPFYLLS - inifrån och ut

Oavsett om ditt mål är att starta företag eller växla upp ditt ledaskap på en befintlig arbetsplats tar vi fasta på att få in allt det som du behöver för att dela med dig av det du kan och den du är. Vi ger oss ut på en både rolig och utmanande resa. Johanna har själv gjort det och hittat sitt meningsfulla arbetsliv och en struktur som rymmer allt hon behöver för att fortsätta utvecklas och må bra. Det gör att hon vågar påstå att det är möjligt! Läs Biografin - från Larv till fjäril nedan.

 

Johannas intuitiva närvaro och djupa insikter om känslor och tankars påverkan på individuella beslut och organisation och kultur är unika. Utrymmet hon håller för dig att utvecklas är fyllt med omtanke och värme samtidigt som där finns gott om plats för skratt och humor för att våga ta de steg du inte haft möjlighet att ta tidigare och bygga de relationer som behövs för att nå målen.

 

Boka gratis NEW PARADIGM DISCOVERY SESSION - 30 minuter. Johanna Wallin 0702781179

 

METODER och VERKTYG

INDIVID Verktygen jag använder länkas till skapande och kreativitet, vi skapar inifrån och ut det som du behöver. Med öppenhet, flexibilitet och humor tar vi hjälp av Emotional Fitness och Feminine Power Coaching mm för att ta de modiga stegen att göra något nytt, vara kreativa. Dessa verktyg är kraftfulla, direkta och skapar en trygg bas så du kan slappna av i processer som tar dig till kärnan av problem och löser dem.

.

GRUPPER Har ni hamnat fel utifrån ert syftet och inte lyckas genomföra mål? Då tittar vi tillsammans på den kultur ni arbetar i, både i företaget, branschen och i er omvärld. Med den förståelsen kan vi sedan starta förändringen av beteenedn, förändra samtalsklimat, skapa nya `shared commitments´och få er upp på banan igen mot de mål och den vision ni har. Feminine Power Facilitation och Geniunie Contact Tool, inkl Open space tekniker används. Dessa verktyg kan hantera både målinriktning och relationer på hög nivå.

 

ERFARENHETER och UTBILDNINGAR

Johanna har genom sin unika infallsvinkel som både ingenjör och konstnär en förståelse för struktur och kulturers påverkan på beslut och handlingar.Hon kan läsa er organisationsstruktur och med enkla medelbjuda in er att justera och skapa nya mer hållbara strukturer. De metoder och utbildningar Johanna använder stöttar transformation, djupgående förändring och utveckling av både ledarskap, kultur och organsiationsformer. De lägger stort fokus bäde på de inre och de yttre aspekterna.

 

Johannas formel 3P / 5C = Välstånd och välmående

Vi tittar på det tre P:na, Power, Passion, Prosperity genom Curious, Connection, Compassion och Create Currency. Allt för att öka flödet av energi och ekonomi i ditt ledarskap och din verksamheten. För mer info kontakta Johanna direkt eller gå in på newparadigmcoaching.se.

 

SAMMARBETSPARTNERS

Fortbildar pågår kontinuerligt. Just nu avslutas certifiering i Feminine Power Leadership, Coaching och Facilitation. www.femininepower.com Johanna ör personligt tränad av PhD Claire Zammit i transformational coaching, facilitation and leadership.

 

"... through our presence, through our listening, through our way of being and showing up and orienting ... we have (the power) to catalyze the unmanifest, unrealized possibilities for others, both as individuals and groups, cultures, our larger society, our world." citat av CLAIRE ZAMMIT

 

The Bleu Economy - www.thebleueconomy.org

 

Prof. Gunter Paulis nyskapande teorier. Systemtänkande och värdeskapande genom nya affärsmodeller som bygger öppenhet, delande nätverk och detta skapar multipla cashflows istället för att fokusera på core business och sluta leden.

 

Eiwor Backelund at Genuine Contact Tools - www.gctools.se

 

Genuine Contact Tools bygger en kultur för ledarskap med hög energi, glädje, samarbete och hållbar utveckling och tillväxt.