BAZAR mm I JULI

OneWeb 2012 © Copyright

BAZAR från 12 JULI

Öppet: tors-lör 13-17, övrig tid på förfrågan

KARI HESTNES och PER SVENDSENs resa till Indien resulterade i en helt nytt företag. Deras vilja att med företagande bidra till utveckling av människor och byar via försäljning av produkter går som ett tema genom all deras verksamhet.

 

Vernissage torsdag 12 JULI med Kari och Per på plats

Varmt välkommen på BAZAR med indiska täcken, kuddar, Karis måleri mm. Allt av hög estetisk kvalite förmedlade med Kari och Pers stora och globala företagarhjärta! Startar med Dela med dig-lunch kl 13, se nedan. Avslutas med...

 

TORSDAGS INTERVJU, 12, 19, 26 juli kl 18-19.30 (live & online)

FÖRETAG SOM GÖR GOTT FÖR FLER

Vi får höra Kari och Per, Sara Gårdebäck, PH-balans och Kajsa Arnoldsson, FAB agency beskriva hur deras verksamhet startade, hur de drogs till winwinwin-lösningar och vi får också följa utvecklingen av deras affärsverksamhet till dagens inriktning. Johanna leder samtalet och gläds åt företagsamhet för det 2100-århundradet där Känslor + Trading = SANT! Vilket också är titeln på J:s första bok.

 

12 juli - KARI HESTNES + PER SVENDSEN, Grundare av Gody

Platser och människor insprierar dem att göra affärer som är lite mer än bara "business as usual".

 

18 juli - SARA GÅRDBÄCK, Delägare PH-balans

Hälsa på alla nivåer och företagande i hembygden. Sara valde en egen väg! Sedan köpet av företaget Ph-balans, 2008 har hon köpt ett nytt bolag, Grön Gåva för att fortsätta utveckla helheten nu på medvetet vald plats - Fisketorp, Bohuslän.

 

25 juli - KAJSA ARNOLDSSON, AD och VD för FAB agency

Vi jobbar med kunder som berör oss genom sina verksamheter, Gbg:s Räddningsmission är en sådan bland många - säger Kajsa. Vår betalningsmodell skiljer sig på så sätt att vi pratar värde och produkt inte timmar.

 

 

DELA MED DIG LUNCH - torsdag, fredag och lördag kl 13

ÖVERASKNINGARNAS SMÖRGÅSBORD

Galleri Håfors bidrar med en huvudrätt, kaffe/te. Ta med det du har och kom! Det kan vara en melon, en kalvstek, eller vad som helst ätbart. Ser fram emot en trevlig stund innan utställningen öppnar och ateljéarbetet drar igång.

 

LÖRDAGS WORKSHOP - 14, 21 och 28 JULI kl 10.30-12.30

O-TROLIG FÖRETAGARE - HITTA HEM och KOM UT

Är tjäna pengar och försörja dig/familjen en självklar bas för ditt företagande? Är det samtidigt så att det behövdes en djupare anledning för att få dig ut på denna självutvecklande företagarresa? För Johanna var det aldrig pengarna som drog. Det var längtan att bidra till fler, att utvecklas, skapa nytt tillsammans med likasinnade, använda verktyg som verkligen gör skillnad för att ta mig och andra dit de önskar.

Du som är eller vill vara en o-trolig företagare är välkommen 3 lördagar för att

inspireras av andra som också gör det du önskar göra!

Hitta hem = svara på frågan vad du behöver, önskar, längtar efter

Kom ut = stöttas med olika metoder och hjälpmedel för att följa dina önskningar, finna rätt riktning och ta nästa steg i ditt företagande.

14 JULI - INGRID K, AROMA OCH EKONOMI.

Hur doftar din ekonomiska framtid? Blanda unik doft att ta med hem guidad av Ingrid Kutschbach.

Pris: 350:-, inkl din egen doftolja.

 

21 JULI - EMOTIONAL FINANCIAL FITNESS

Bygg ekonomisk känslostyrka, smidighet och uthållighet, ett flöde som startar inifrån och ut, med Emotional Financial Fitness Coach Johanna Wallin.

Pris 250:- Inkl verktyg att ta med hem, The Emotional Guidance Scale.

 

28 JULI - HELHJÄRTAD KVINNLIG LEDARE

Med Josefin Lassbo. Konsten att koppla din livsuppgift med en passionerad karriär.

250:- Inkl specialerbjudande för kursstart i höst.

 

Anmälan till Johanna 0702781179 eller jw@gallerihafors.se

GODY - Østenfor sol og vestenfor måne

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR JULI

DEALSHAKER. COM

Betala med ONECOIN!

På Dealshaker lägger GALLERI HÅFORS upp GODY:s produkter för delbetalning med kryptovalutan ONE. Du finner KUDDAR, SJALAR och TÄCKEN till salu. Unikt erbjudande i juli här på Håfors.

FÖRSÄLJNING AV KONST OCH HANTVERK

Utställningen förändras kontinuerligt.

Föremål säljs och Johannas arbete, som pågår i ateljén, kan resultera i att nya alster också läggs till under både sommaren och resten av året.

KARI HESTNES

Norsk stickmästare, framgångsrik konstnär, otrolig företagare och mycket mer. Paret Kari och Per har tillsammans drivit flera företag med winwinwin lösningar i fokus.

INGRID K

Ingrid tar hjälp av eteriska oljor för att via vårt innersta skapa varaktig förändring i synen på ekonomi.

JOSEFIN LASSBO

Pionjär med en unik kombination av designtänk och holistiskt förhållningssätt till ledarskap och hållbart förändringsarbete.