Sommartema i gallerietO-TROLIGA FÖRETAGARE 

en videoserie inspelad på Galleri Håfors sommaren 2018. För fler videos klicka på Johannas Youtube-kanal.

2019

SÄTT FÄRG PÅ DITT ARBETSLIV - inifrån och ut

Inför boklanseringen på årets bokmässa i Göteborg förbereder Johanna sig genom att dagligen använda de verktyg som ingår i boken. Vill du bli med empatibyggandet? 30 känslor på 30 dagar finns att följa både som vioe och textinslag på Galleri Håfors facebooksida.  GALLERI HÅFORS TIDIGARE TEMAN 


2018

O-TROLIG FÖRETAGARE

Bilden av företagaren - homo economicus - som en kostymklädd man med ohållbart förhållningssätt till jordens resurser och pengar är förlegad och stämmer inte längre.


DET ÄR DAGS ATT SKAPA NYA BILDER AV FÖRETAGARE!

Hur ser bilden av företagaren ut som är medveten om planetens begränsningar?

Hur ser bilden av företagaren ut som inte konkurrerar utan generöst delar med sig?


HITTA HEM och KOM IGÅNG!

Du som är eller vill vara en o-trolig företagare är välkommen för att inspireras av andra som också gör det du önskar göra! Hitta hem = svara på frågan vad du behöver, önskar, längtar efter. Kom igång = stöttas med olika metoder och hjälpmedel för att följa dina dröm om ett hållbart och energifullt företagande, finn rätt riktning och ta nästa steg.


Är tjäna pengar och försörja dig/familjen en självklar bas för ditt företagande samtidigt som du behöver en djupare anledning för att bli företager? Företagande en  självutvecklande livsresa. För Johanna var det inte pengarna som drog utan längtan att bidra till fler, att utvecklas, skapa nytt tillsammans med likasinnade, använda verktyg som verkligen gör skillnad för att ta oss dit vi önskar.


2014-2016

Från "TID ÄR PENGAR"  till "TID ÄR KONST"

Ett konstprojekt/performance om inspiration, kreativitet och modet att följa sin passion

Dagens kultur säger - Tid är pengar! Detta bytte vi under några sommarveckor 2014-2016 till Tid är konst. Hur påverkar skiftet tankar, känslor och beteenden i både arbete, lek och vila? Resultatet finns att tillgå i form av föreläsningar och kurser där du får testa detta i ditt liv.


2012 - 2013

Work/Play/Rest BALANCE

Vad hände med detta tema?

”Leken” i galleriet, utforskandet och kreativiteten födde det jag nu erbjuder i mina andra yrkesroller – ökad medvetenhet och empowerment på alla plan. Se www.newparadigmcoaching.se

ATELJE´ och UTSTÄLLNING i ett

EN UNIK GALLERIFORM

Sedan 2013 avsätter Johanna ett antal sommarveckor för ett konstprojekt på ett givet tema. Besökare och deltagare blir med-skapare. Kreativitet, mod, öppenhet och delaktighet är bas för en rolig sommar och ett gott liv enligt oss här på Håfors.


DELA MED DIG LUNCH

ÖVERASKNINGARNAS SMÖRGÅSBORD 

I linje med vårt familjemotto - att njuta av livet - bjuder vi under sommarveckorna sedan några år tillbaka in till dessa smörgåsbord. 


Galleri Håfors bidrar med en huvudrätt, kaffe/te. Ta med det du har och kom! Det kan vara en melon, en kalvstek, eller vad som helst ätbart. Vi ser fram emot en trevlig stund innan utställningen öppnar och ateljéarbetet drar igång.

OneWeb 2012 © Copyright